9 Şubat 2011

TRAFIK CANAVARLARI

Allahım ne günlere kaldık

Biraz önce işe araba ile gelirken sıkıştırıldım.
İstanbul'un kaygan yollarında sol şeritte yasal sınırlar içinde en fazla 70 km hızla giderken arkamdaki araç dibime kadar girip uzun farları ile rahatsız etti. Hızlanmayınca son hız önüme girip fren yaptı. Az daha kaza yapıyordum. Camından kafasını uzatıp el kol hareketleri yaptı, küfür de etmiştir herhalde. Ve tabiki erkek şöfördü.
Polisi arayıp şikayet ettim ben de. Ne yapayım dedim, ekip yönlendiriyoruz dediler. Gördüğüm kadarı ile o da birisini arıyordu. Plakamı biliyor, başıma bela açmaz inşallah.

Allahım ne günlere kaldık, hiçbir yer güvenli değil artık, kurallar uyduğun için tehlike içindesin.

4 yorum:

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Azna'cim ben Istanbul'da 7 yil araba kullandim.Sonra son 8 yildirda burada kullaniyorum New york'ta. Ama tr.en son gecen yaz gittigimde ve ist.da araba kullandigimda, resmen avuclarimin icinin terledigini hissettim. birde ayni taciz durumunu bende cevreyolunda yasamistim. Ist.da arac veya yaya kimse tragige uymuyor! 8 yil once bu kadar degildi. ist.da araba kullaninca burada kullanmak cocuk oyuncagi geliyor:) kurallara uymayan buradada var ama cok az. cezalar cok cok agir buda caydirici oluyor tabii.
neyse cok uzattim:)
cok cok gecmis olsun...
bence daha ziyade orta seridi kullan guzelim.
kizlara ve sana sevgiler...

azna dedi ki...

Seyhancığım, dersimi aldım ben bu gün orta şeritten sakin sakin gittim. Ama senin de bildiğin gibi Türkiyede kadın olup araba kullanmak çok zor. Size de sevgiler canım.

Aylin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Aylin dedi ki...

Merhaba,
Mail adresinize ulaşamadığım için buradan yazıyorum. Bir sosyal sorumluluk projesiyle ilgili görüşmek isterim sizinle. aylins@sesliharfler.net adresinden bana ulaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.